Dé organisator van collectieve ledenvoordelen binnen de zorg

Voorpraktijken heeft jarenlange ervaring en een goede staat van dienst als beheerder van collectieve ledenvoordelen voor:

  • Brancheverenigingen
  • Ledenverenigingen
  • Beroepsverenigingen
  • Coöperaties 
  • Andere samenwerkingsverbanden

Onze kennis levert u goodwill van uw leden op

Voorpraktijken richt zich specifiek op alle (para)medische praktijken met een natuurlijk gegroeide focus op de tandheelkunde en diergeneeskunde. Met onze kennis van de doelgroep kunnen wij de juiste leveranciers en de juiste serviceniveaus selecteren en daar interessante inkoopvoorwaarden voor scheppen. Overigens betekent dit niet altijd alleen maar korting, maar vaak juist ook slimme andere voordelen door aan het Voorpraktijken-collectief deel te nemen.

De verenigingen die Voorpraktijken-ledenvoordelen inzetten

ANTDe Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) 

De ANT heeft in eerste instantie een pilot uitgevoerd, waarbij alleen energie voor praktijken werd aangeboden aan de leden. Toen dit een groot succes bleek, zijn de andere Voorpraktijken-collectieven ook toegevoegd aan de ANT-ledenvoordelen.

In 2014 is begonnen met de ontwikkeling van de ledenvoordeelcalculator; een online tool waarmee (potentiële) leden aan de hand van enkele kengetallen van hun praktijk een indicatie kunnen krijgen van de te realiseren besparing. 

BTTDe Branchevereniging Tandtechniek

Een wat kleine vereniging met enkele honderden leden, maar buitengewoon actief en met veel betrokken leden. De interesse van leden van de Branchevereniging Tandtechniek na een nieuwsbrief over een nieuw ledenvoordeel is meestal groot.

  085 - 27 33 5 66       info@voorpraktijken.nl

Home
Inschrijven