Over voorpraktijken

Voorpraktijken helpt praktijken bij het realiseren van overeenkomsten met uitstekende voorwaarden. Praktijken kunnen deelnemer worden, waarbij de deelnamekosten slechts een fractie bedragen van de besparing. Onze doelstelling: Voorpraktijken-deelnemers zijn altijd verzekerd van een marktconforme overeenkomst en kunnen zich bezig houden met belangrijker zaken.

Uw betrouwbare onafhankelijk inkoper

Voorpraktijken mag zich, na intensieve selectietrajecten en beoordelingsrondes, partner noemen van de Associatie Nederlandse Tandartsen, maar ook van de Branchevereniging Tandtechniek. Honderden praktijken en vele ketens, coöperaties, franchises en andere samenwerkingsverbanden maken al gebruik van de dienstverlening van Voorpraktijken en hebben gezamenlijk al miljoenen Euro's bespaard. 

ANTBTT

Vragen voor of opmerkingen over voorpraktijken?

Wilt u weten wat uw voordeel is ten opzichte van uw huidige overeenkomsten? Neem contact met ons op via de knop "inschrijven".

Daarnaast kunt u gebruik maken van de livechat, rechts onder op iedere pagina te vinden. Maar natuurlijk zijn wij ook bereikbaar via de volgende kanalen:

Adres:
Bredaseweg 108A
4902 NS Oosterhout NB

E-mail:
info{at}voorpraktijken.nl

Telefoon:
085 - 27 33 566

Social Media:
@voorpraktijken
https://www.facebook.com/Voorpraktijken/

Voorpraktijken is een handelsnaam van Altijd Een Goed Contract B.V. en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder nummer 66980607

  085 - 27 33 5 66       info@voorpraktijken.nl

Home
Inschrijven