tel
 

Fase 2: Voorpraktijken TOP-deelname

Vanaf het moment dat u Voorpraktijken-deelnemer bent, houdt Voorpraktijken al uw contracten in de gaten én neemt zo nodig actie als er marktontwikkelingen zijn of bijvoorbeeld nieuwe wet- en regelgeving hierom vraagt.  

 Uw facilitaire contracten zullen dus altijd op orde blijven, waardoor u gerust met uw eigen vak bezig kunt zijn. Het meest interessante hieraan is dat u netto nog steeds zult besparen door de gevonden besparingskansen in het inventarisatiebezoek, terwijl u en uw collega’s zelf dus óók het werk niet meer hoeven te doen. Uw huidige contracten worden indien nodig door Voorpraktijken opgezegd en de verbeterde contracten met Voorpraktijken partners starten op het juiste moment.   

Verder geldt: 

Met inmiddels bijna 600 deelnemende praktijken, weet Voorpraktijken als geen ander hoe dit soort zaken zo slim en efficiënt mogelijk geregeld kunnen worden. Bovendien geldt de kracht van het collectief: hoe meer leden besluiten mee te doen, hoe beter de voorwaarden zullen zijn.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Als u geïnteresseerd bent in wat Voorpraktijken voor u kan betekenen, vult u dan ons kennismakingsformulier op de homepagina in. Wij nemen dan contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen